Műtrágyák, talajkondicionálók

Osztani ér!

Műtrágyák, talajkondicionálók zöldségek, gyümölcsök számára.

A három legfontosabb makro tápelem (N, P, K) mellett mind nagyobb figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mezo- és mikroelem-ellátásra is. Csak a mikroelemek pótlására is kiterjedő arányos tápelem ellátás biztosítja növények harmonikus tápanyag ellátását. A mikroelemek a növényi szervezetben csak kis mennyiségben (0,01% – 0,00001%) fordulnak elő. Csekély mennyiségeik ellenére azonban a növényi életfolyamatokban betöltött szerepük alapvető jelentőségű.

„A növények számára esszenciális mikroelemek zömében fémionok. Elsődleges funkciójuk az élő szervezetekben lévő, kis- és nagyméretű molekulák negatív, elektronban gazdag részeivel való kapcsolat kialakítása pozitív töltéseik révén. A különböző fehérjékkel való kapcsolatuk következtében a mikroelemeknek fontos szerepe van a különféle biokémiai folyamatokban, az élő sejtben végbemenő biokémiai reakciók szabályozásában és azok elősegítésében. Ahhoz, hogy ezen létfontosságú elemekkel megfelelően tudjunk gazdálkodni, ismernünk kell a növényi életfolyamatokban betöltött szerepüket, előfordulásukat a talajban, jellemző hiánytüneteiket, valamint elégtelen ellátottságuk esetén a gyógyítás lehetőségeit.” Forrás: perefert.hu

A növények megfelelő tápanyagellátása segíti a növények egészséges fejlődését, növeli a terméshozamot. A legyengült növények hamarabb válnak a kórokozók martalékává, az állati kártevők prédájává, mint egészségtől duzzadó társuk.

Válassz környezetbarát termékeink közül!

Kertlap Kertészeti Webáruház

Vásárolj online kertészeti termékeket egyszerűen és biztonságosan a Kertlap korszerű webáruházában. Kerti kellékek és kerti szerszámok, csíráztatás & palántázás & termesztés, praktikus öntözők & automata szobanövény öntözők, LED növénynevelő izzók és lámpák, profi metszőeszközök, egzotikus paprika & paradicsom magok, divatos kaspók.

Egységes árú kiszállítás Magyarország egész területére. 20.000 Ft-os rendelés felett ingyenes a házhozszállítás! A kertészeti webáruházunkban egyszerűen, regisztráció nélkül vásárolhatsz hasznos és ötletes termékeket!

A Kertlap kertészkedés iránt elkötelezett csapata válogatta össze ezt különleges termék palettát kifejezetten hobbi kertészek számára.

Praktikus és rafinált megoldások zöldségeid, gyümölcseid és a dísznövényeid számára!

Az OTP Bank segítségével olyan online fizetési lehetőséget kínálunk, amely ugyanolyan biztonságos, mintha saját bankod honlapján intéznéd a pénzügyeidet.

Nemcsak az általad megadott címre szállítja ki a GLS a megvásárolt árut, hanem csomagpontra is, ahonnan akkor viszed el az csomagod, amikor az időd megengedi.