Profi Metszőeszközök

Profi metszőeszközök nem csak profiknak, hanem mindenkinek, aki kisebb fizikai erőfeszítéssel jó munkát szeretne végezni.

Ragaszkodhatsz nagyapád mindent és mindenkit túlélő metszőollójához, de ha most szerzel be metszőszerszámot, válassz tudatosan jó minőséget, mert az ára megtérül!

A minőségi szerszámokat jobb, ha nem tesszük le a földre, hanem övre akasztható tokokban hordjuk, a nagyollót pedig használaton kívül mindig a fára akasztjuk.

Eszközfertőtlenítési tanácsunk

Sok eszközfertőtlenítő tanácsot hallhattál már, de lehet, hogy a miénket nem ismered: Miután minden fa, cserje befejezése után illene nem csak a sebet, hanem az eszközt is fertőtleníteni, azt ajánljuk, hogy használj a fertőtlenítéshez vihar öngyújtót. A szúróláng fertőtleníti az eszközt, a laboratóriumok is szúrólángot használnak fertőtlenítésre. Nem kell hozzá különleges felszerelés, táska, mert a zsebedben is elfér. Nem kell alkoholos butykossal szaladgálnod (Bár az néha jól jön, főleg, ha meghúzható a tartalma, csak ne metszéskor, mert még sérülést okozol.). Nem kell kitekerni, betekerni a kupakot, ez elég nehézkes feladat. Nem kell attól tartanod, hogy a rosszul lezárt üveg tartalma a zsebedbe ömlik. Ez főleg akkor akkor nem kívánatos, ha hipóval történne mindez. Próbáld ki!

További információk az Okatsune termékekről.

További információk az ARS termékekről.

Elméleti iránymutatók a Kertlap metszéssel kapcsolatos cikkeiben.

Ha nem csak jó metszőeszközre vágysz, hanem jól is szeretnéd használni, jelentkezz Metszés Tanfolyamunkra!

Megosztás: