Profi Metszőeszközök

Osztani ér!

Profi metszőeszközök nem csak profiknak, hanem mindenkinek, aki kisebb fizikai erőfeszítéssel jó munkát szeretne végezni.

Ragaszkodhatsz nagyapád mindent és mindenkit túlélő metszőollójához, de ha most szerzel be metszőszerszámot, válassz tudatosan jó minőséget, mert az ára megtérül!

Gyártó: az ergonomikus, gazdaságos, megbízható termékek gyártója, az 1876-ban alapított japán ARS Corporation (http://arscorporation.jp/). A cég saját minőség ellenőrző rendszerét kialakítva létre hozta a rendkívül precíz ARS gyártási technológiát.

Az ARS termékek előnyei röviden:

  • Növénybarát: magas színvonalú vágásminőség, éles, könnyen gyógyuló vágásfelületet kialakító pengék. Saját fejlesztésű  élkialakító technika. A pengék krómacél bevonata tovább segíti a sima vágásfelületek kialakítását.
  • Felhasználóbarát: kisebb erőfeszítéssel hatékonyabban működést biztosító acélrugók, kis súly.  A termékek jól illeszkednek a tenyérbe, tenyér kímélő kialakítású, kellemes tapintású műanyag bevonattal rendelkező fogantyúk.
  • Tartós:  Csúcsminőségű, a japán sztenderdeknek megfelelő kovácsoltvas -acél pengék (JIS – Japan Industrial Standard), amely saját fejlesztésű edzési eljárással párosul, szilárdság a Vicker keménységi skálának megfelelő 900- 950 HV. Terhelést jó tűrő öntött aluminium fogantyúk, rozsdásodásnak, növényi nedveknek ellenálló krómacél bevonatú pengék

A minőségi szerszámokat jobb, ha nem tesszük le a földre, hanem övre akasztható tokokban hordjuk, a nagyollót pedig használaton kívül mindig a fára akasztjuk.

Eszközfertőtlenítési tanácsunk

Sok eszközfertőtlenítő tanácsot hallhattál már, de lehet, hogy a miénket nem ismered: Miután minden fa, cserje befejezése után illene nem csak a sebet, hanem az eszközt is fertőtleníteni, azt ajánljuk, hogy használj a fertőtlenítéshez vihar öngyújtót. A szúróláng fertőtleníti az eszközt, a laboratóriumok is szúrólángot használnak fertőtlenítésre. Nem kell hozzá különleges felszerelés, táska, mert a zsebedben is elfér. Nem kell alkoholos butykossal szaladgálnod (Bár az néha jól jön, főleg, ha meghúzható a tartalma, csak ne metszéskor, mert még sérülést okozol.). Nem kell kitekerni, betekerni a kupakot, ez elég nehézkes feladat. Nem kell attól tartanod, hogy a rosszul lezárt üveg tartalma a zsebedbe ömlik. Ez főleg akkor akkor nem kívánatos, ha hipóval történne mindez. Próbáld ki!

További információk a metszőeszközökről: Metszeni csak jóval és jól!

Elméleti iránymutatók a Kertlap metszéssel kapcsolatos cikkeiben.

Ha nem csak jó metszőeszközre vágysz, hanem jól is szeretnéd használni, jelentkezz Metszés Tanfolyamunkra!

Osztani ér!

Kertlap Kertészeti Webáruház

Vásárolj online kertészeti termékeket egyszerűen és biztonságosan a Kertlap korszerű webáruházában. Kerti kellékek és kerti szerszámok, csíráztatás & palántázás & termesztés, praktikus öntözők & automata szobanövény öntözők, LED növénynevelő izzók és lámpák, profi metszőeszközök, egzotikus paprika & paradicsom magok, divatos kaspók.

Egységes árú kiszállítás Magyarország egész területére. 20.000 Ft-os rendelés felett ingyenes a házhozszállítás! A kertészeti webáruházunkban egyszerűen, regisztráció nélkül vásárolhatsz hasznos és ötletes termékeket!

A Kertlap kertészkedés iránt elkötelezett csapata válogatta össze ezt különleges termék palettát kifejezetten hobbi kertészek számára.

Praktikus és rafinált megoldások zöldségeid, gyümölcseid és a dísznövényeid számára!

Az OTP Bank segítségével olyan online fizetési lehetőséget kínálunk, amely ugyanolyan biztonságos, mintha saját bankod honlapján intéznéd a pénzügyeidet.

Nemcsak az általad megadott címre szállítja ki a GLS a megvásárolt árut, hanem csomagpontra is, ahonnan akkor viszed el az csomagod, amikor az időd megengedi.