Bio talajkondícionálók & mikrobiológiai készítmények

Showing all 5 results

Bio talajkondícionálók & mikrobiológiai készítmények a Kertlap Kertészeti Webáruházban

Tudtad, hogy a természetben megtalálható szimbiózisok (hasznos együttélések) alkalmazásával te is termeszthetsz vegyszerek nélkül egészséges növényeket, és érhetsz el bő termést?

A mikorrhiza például egy, a természetben előforduló szimbiotikus kapcsolat, amely a növények gyökere és a talajban élő mikorrhiza gombák között alakul ki, mely mindkét fél számára számos előnyt nyújt, és melynek betelepítésével, talajba oltásával roppant egészséges gyümölcsfákat, díszfákat, de akár zöldségeket is termeszthetsz?

Tudtad, hogy a hasznos talajbaktériumok telepítésével akár olyan egyensúlyi állapotot is elérhetsz a veteményesed, vagy a gyeped, vagy a gyümölcsösöd talajában, hogy trágyázásra már nem is lesz szükséged? A hasznos talajbaktériumok önmaguk termelik a nitrogént, a foszfort és a káliumot, és ehhez csupán földbe forgatott szerves anyagokra, és levegőre van szükségük.

Tudtad, hogy egyszerűen és gyorsan is javíthatod a gyenge talajok minőségét magas huminsav tartalmú szerek használatával? Az alacsony humusztartalmú talajokat kezeld huminsavakban gazdag, biogazdálkodásban is felhasználható szerekkel!