Különleges paprika & paradicsom magok

Showing all 29 results

Showing all 29 results

Különleges, egzotikus paprika és paradicsom magok választékával várunk! Termessz egzotikus paradicsom- és paprika fajtákat a kertben, de a kisebb fajtákat akár balkonon, sőt az ablakban is nevelheted! Válogass különféle színű és formájú, és zamatú terméseket nevelő magkínálatunkból!

A magvak több évig megtartják csírázóképességüket, ha nem veszed ki az eredeti csomagolásból, és száraz, hűvös helyen tárolod őket. Ha magot fogsz, a következő éveben újra megtermesztheted magadnak a fajtát, kivéve, ha több fajtát együtt tartasz, mert akkor kereszt beporzás jöhet létre. Azonban így is érdekes utódokat kaphatsz, és ha tovább szaporítod őket, most már jól elkülönített helyen, saját tájfajtát szelektálhatsz magadnak kísérletképpen.

Házikerti kipróbálásra kínálunk kis kiszerelésben (min 5 mag) természetes módon nemesített “heirloom” fajtákat hazai és külföldi termesztőktől, forgalmazóktól.

Ailsa Craig és Chocolate Cherry: 2018-as tapasztalat alapján kevésbé támadja a lisztecske és a szinte minden termést pusztító vándorpoloska!

Cikk ajánlat a Kertlapról:

Csíráztatási praktikák: Nem csírázik a vetőmag!

Palántanevelési praktikák: 14 tipp palántaneveléshez;

Palántázáshoz ajánljuk Palántázás, csíráztatás, termesztés kategóriában található termékeinket. Többek közt tőzeghengert, melegítő lapot.

Ha szeretnél termesztési ismeretekre is szert tenni, jelentkezz Biokertész Tanfolyamunkra!
Megosztás:

Facebook
Google+